El Consell Escolar de Xàtiva es reuneix per valorar l’inici d’un curs marcat per la pandèmia

A la reunió, realitzada per via telemàtica, es van tractar les accions realitzades per l’Ajuntament en matèria de seguretat, mobilitat i neteja

Ahir dimecres va tindre lloc una reunió telemàtica del Consell Escolar de la ciutat, per tal de tractar diferents temes vinculats amb l’inici i el desenvolupament del curs i de les accions presses i previstes en matèria educativa per part municipal.

En primer lloc es van valorar les accions realitzades pel propi Ajuntament de Xàtiva pel que fa a l’inici del curs, respecte a l’augment dels serveis de neteja i de Policia Local per tal de controlar l’accés i les eixides a les escoles, a més d’altres matèries com ara mobilitat, el canvi de mobiliari per part de la Brigada Municipal, o la cessió d’espais públics com ara els patis de la Casa de la Cultura i la Casa de la Joventut o part del Jardí de la Pau.

D’altra banda, també es va parlar del procés d’escolarització i de les vacants escolars que queden lliures a la ciutat segons els nivells, així com també de la situació del Pla Edificant amb les actuacions que estan realitzant-se i les futures intervencions i les accions de manteniment realitzades per l’Ajuntament en els centres públics de Primària.

«Vull fer una valoració molt positiva d’aquest Consell Escolar, perquè vam rebre molt de suport per part de tots els membres, reconeixent les intervencions que ha fet l’Ajuntament al llarg d’aquestes setmanes», ha manifestat la regidora d’Educació Lena Baraza.

En el torn de paraula, els membres del Consell van poder preguntar qüestions com ara la sol·licitud d’AMPES, al temps que també es va agrair la tasca municipal.

A l’inici de curs de Xàtiva ha primat la normalitat, dins de les circumstàncies especials provocades per la normativa sanitària i d’educació, amb una bona coordinació amb salut pública amb els casos que s’han detectat. En aquestes setmanes tan sols s’han hagut d’aïllar dues classes com a conseqüència de positius, circumstància que ja ha estat superada. En la resta de casos s’han realitzat proves PCRs sense haver d’arribar a aplicar mesures més restrictives.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 − 2 =