El Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva acull aquest cap de setmana l’especialitat vent-metall

La cita continuarà aquest cap de setmana amb l’especialitat vent-metall

El passat cap de setmana va tindre lloc al Conservatori Lluís Milà de Xàtiva la XIX edició del concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», amb l’especialitat de vent-fusta i els instruments flauta, oboè, fagot, clarinet i saxofon.

Pel que fa a la modalitat A ( per a joves de 22 a 26 anys d’edat) es van presentar un total de sis aspirants, dels quals van resultar finalistes Javier Quintana Bea (València), Clara Arce Martínez (Polinyà del Xúquer) i Javier Bermúdez Segorb (Alacant), tots tres amb l’instrument Saxofon. Pel que fa a la modalitat B (entre 17 i 21 anys) es van presentar onze joves dels quals van resultar finalistes Andrea Meseguer Boils (Guadassuar) amb flauta; Maria Victoria Muñoz Zaragozá (Alberic) i Berta Belinchón Gimeno (Paiporta) amb l’oboè i Vicent Oron Bolós (Rafelbunyol) i Marta Domenech Beltrán (Sant Antoni de Benageber) amb el saxofon. Per últim, a la modalitat C (joves fins a 16 anys), van participar cinc músics resultant finalistes Pau Pínter Cerdà (Agullent) i José Donet Clemente (Barx) amb el Clarinet i Lucía Alegre Ortiz (Ribarroja del Túria) amb l’oboè.

Finalment, després d’escoltar les peces obligades i les de lliure elecció dels onze finalistes, el jurat va decidir concedir un primer premi per cadascuna de les tres modalitats, proclamant-se guanyadors Lucía Alegre Ortiz amb l’oboè a la modalitat C, Maria Victoria Muñoz Zaragozá amb l’oboè a la modalitat B i Clara Arce Martínez amb el saxofon a la modalitat A. A més a més, el jurat va considerar per unanimitat atorgar un segon premi en la modalitat A a Javier Bermúdez Soborb (Alacant).

El jurat va estar compost per l’especialista de clarinet Juan Antonio Fenollar Sala, l’especialista de flauta Mayte Abargues Ferrús, l’especialista de saxofon Tomás Jerez Munera i l’especialista d’oboè Aitor Llimera Galduf.
Aquest cap de setmana continuarà el concurs amb l’especialitat vent-metall en la que els instruments protagonistes seran trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba.


En Castellà;

El Concurso de Jóvenes Intérpretes Ciutat de Xàtiva se inicia con los ganadores de la categoría de viento-madera

La cita continuará este fin de semana con la especialidad viento-metal

El pasado fin de semana tuvo lugar en el Conservatorio Luís Milan de Xàtiva la XIX edición del concurso de Jóvenes Intérpretes «Ciudad de Xàtiva», con la especialidad de viento-madera y los instrumentos flauta, oboe, fagot, clarinete y saxofón.


En cuanto a la modalidad A ( para jóvenes de 22 a 26 años de edad) se presentaron un total de seis aspirantes, de los cuales resultaron finalistas Javier Quintana Bea (València), Clara Arce Martínez (Polinyà del Xúquer) y Javier Bermúdez Sogorb (Alicante), los tres con el instrumento saxofón. En cuanto a la modalidad B (entre 17 y 21 años) se presentaron once jóvenes de los cuales resultaron finalistas Andrea Meseguer Boils (Guadassuar) con flauta; Maria Victoria Muñoz Zaragozá (Alberic) y Berta Belinchón Gimeno (Paiporta) con el oboe y Vicent Oron Bolós (Rafelbunyol) y Marta Domenech Beltrán (San Antonio de Benagéber) con el saxofón. Por último, en la modalidad C (jóvenes hasta 16 años), participaron cinco músicos resultando finalistas Pau Pínter Cerdà (Agullent) y José Donet Clemente (Barx) con el Clarinete y Lucía Alegre Ortiz (Ribarroja del Turia) con el oboe.


Finalmente, después de escuchar las piezas obligadas y las de libre elección de los once finalistas, el jurado decidió conceder un primer premio por cada una de las tres modalidades, proclamándose ganadores Lucía Alegre Ortiz con el oboe en la modalidad C, Maria Victoria Muñoz Zaragozá con el oboe en la modalidad B y Clara Arce Martínez con el saxofón en la modalidad A. Además, el jurado consideró por unanimidad otorgar un segundo premio en la modalidad A a Javier Bermúdez Soborb (Alicante).


El jurado estuvo compuesto por el especialista de clarinete Juan Antonio Fenollar Sala, la especialista de flauta Mayte Abargues Ferrús, el especialista de saxofón Tomás Jerez Munera y el especialista de oboe Aitor Llimera Galduf.
Este fin de semana continuará el concurso con la especialidad viento-metal en la que los instrumentos protagonistas serán trompa, trompeta, trombón, bombardino y tuba.

No hay comentarios

Dejar respuesta