El Club Natació Xàtiva va participar en la 3r jornada de la lliga infantil, control júnior i absolut

La vesprada del dissabte 11 i en el matí de diumenge 12 del present mes de Desembre el Club Natació Xàtiva va participar en la tercera jornada de la lliga infantil i control júnior i absolut. Aquesta competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta de Xirivella, en la mateixa van prendre part 285 nadadors integrats en 15 clubs de la província de València.
Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Infantil: Andrea Soriano, Nadia García, Paola Andani, Betlem Barbera, Vera Ferrándiz, Nuria Ferrus, Haridian Sanchis, Lucia Alfonso, Andreu Casesnoves i Guillem Casesnoves.
Categoria Júnior: Bea Descals
Categoria absoluta: Adam Rodríguez

En relació a les classificacions i temps destaquen:
Nadia García va ser primera en els 400 m. estils amb un temps de 5´37”31; primera en els 100 m estils individuals amb 1´12”03; primera en els 50 m. papallona amb 31”38 i segona en la prova de 200 m. papallona amb un crono de 2´49”23.
Andrea Soriano va ser tercera en els 100 m. lliures amb un temps de 1´06”81.
Paola Andani va ser tercera en la prova de 200 m. braça amb un temps de 3´12”93
Guillem Casesnoves va aconseguir la tercera plaça en els 400 m. estils individuals amb 5´31”47.
Adam Rodríguez va ser primer en la prova de 50 m. esquena amb 31”38 i va ser primer en els 200 m. estils individuals amb un crono de 2´19”79.

CAMPIONAT AUTONOMICOS MÀSTER D’HIVERN

Els dies 11 i 12 de desembre s’ha celebrat l’II Campionat Autonòmic Màster d’Hivern. La competició es va celebrar en la Piscina Municipal La Sagrera de Castelló.
En el campionat d’hivern màster van prendre part 764 nadadors pertanyents a 57 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, així com també d’altres federacions.
Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors màsters:

Pilar García, Maica Santana, María José Roca, Sofía Andrés, Fernando Casesnoves, Felipe Badia, Fede Zuñeda, Juan B. Vera i Carlos Molina.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals, en els trams d’edat corresponents, així com en les proves de relleus. En conte a les classificacions destaquen:
Pilar García va aconseguir la medalla d’or en els 100 m. lliures; així mateix va aconseguir l’or en la prova de 50 m. papallona
Maica Santana va aconseguir la medalla bronze en la prova de 200 m. estils individuals.
En la classificació del campionat l’equip femení del Club Natació Xàtiva tranquil en el lloc 19 i l’equip masculí en el 25.

Dissabte que ve 18 de Desembre és el torn per als Benjamins i Alevins que participaren en la tercera jornada de la seua lliga a Gandia.