El Club Natació Xàtiva obte 13 medalles en el XXVI Open Natació i Esport a Gandia

Els dies 20 i 21 de maig es va celebrar el XXVI Open Natació i Esports Gandia de la temporada 2022-2023, en la Piscina Municipal Coberta Gandia.
En aquesta competició, organitzada pel club natació Gandia, han participat 439 nadadors de les diferents categories pertanyents a 20 clubs de diferents federacions.
Pel Club Natació Xàtiva van participar els següents nadadors:

Categoria Infantil: Rebeca Ferrer, Paola Andani, Andrea Soriano, Vera Ferrándiz i Guillem Siles
Categoría Júnior: Bea Descals, Lluna Pascual, Guillem Casesnoves i Andreu Casesnoves.
Categoria Sènior: Raquel Gadea, Edgar Rodríguez, Johann Betancourt i Adam Rodríguez

Els nadadors de Xátiva van participar en diferents proves individuals, així com en el relleu infantil femení. En relació a les classificacions van ser:
Andrea Soriano va ser medalla d’or en la prova de 100 m. esquena amb un temps de 1´07”14, que és mínima per als pròxims campionats d’Espanya d’estiu. També va aconseguir l’or en els 200 m. esquena i el bronze en els 100 m. lliures.
Paola Andani va ser plata en els 100 m. estils i en els 20 m. papallona. En la prova de 200 m. lliures va aconseguir la medalla de bronze.
Bea Descals va aconseguir la medalla d’or en els 100 m. estils i en els 50 m. papallona. En els 50 m. lliures va aconseguir la medalla de bronze.
Guillem Casesnoves en els 100 m. braça va aconseguir la medalla d’or amb un temps de 1´06”46, aconseguint també amb aquest registre la mínima per als campionats d’estiu júnior i absolut.
Adam Rodríguez va ser medalla de bronze en els 100 m. esquena.
Andreu Casesnoves va aconseguir la medalla de bronze en els 50 m. papallona.
Edgar Rodríguez va ser medalla de plata en els 50 m. esquena i bronze en els 50 m. papallona.
D’altra banda, la nadadora infantil de primer any Rebeca Ferrer, va aconseguir la mínima per al campionat d’Espanya infantil d’estiu en els 50 m. lliures, amb un temps de 29”30.
L’equip de relleus format per Vera Ferrándiz, Paola Andani, Rebeca Ferrer i Andrea Soriano van aconseguir la medalla de bronze en el 4X50 m. lliures amb un temps de 1´58”26.

Control Aleví d’estiu – XLI Jocs Esportius

Diumenge passat 21 de maig, es va celebrar el Control Lliure Aleví d’estiu dins de les activitats de XLI Jocs Esportius. La competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta de Bétera.
Els nadadors Alevins van competir en aquesta jornada en diferents proves individuals.
En aquest control aleví van participar un total de 295 nadadors de 21 clubs de la província de València.
Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Ainara Sanchis, Laia González, Izian Valls, Bruno Ferri, David Mico, Ferran Marco i Roger Arnau.

Els nadadors alevins de Xàtiva continuen millorant els seus registres amb la fi aconseguir les mínimes per a l’autonòmic d’estiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta