El Club Escacs Xàtiva torna del provincial amb tres trofeus

Huit representants del Club Escacs Xàtiva han participat en els provincials d’escacs a la província de València. Set a la delegació d’Alzira i un a la de Monteolivete.

Dos jugadors a la categoria preferent i tots dos entrenadors del Club Escacs Xàtiva. José Manuel Pérez Mas «el mestre Pérez» que no va poder disputar l’última ronda i malgrat que el contratemps salva la categoria i Jonathan Soriano Folch, l’aposta com a entrenador del planter del club Escacs Xàtiva des de fa dos anys.
Jonathan obtingué trofeu com a tercer classificat a un escaló de l’ascens a la categoria absoluta, però va superar gratament a la seua pròpia participació el resultat dels seus alumnes del CEX:
Olau Plà i Alfonso Díaz ascendeixen a primera provincial en enfilar-se al podi de segona provincial conquerint el primer i tercer lloc respectivament demostrant un absolut domini de l’escoleta CEX a la categoria.
Ignacio Gómez, en el seu debut competitiu en un individual obté el seu reconeixement a la llista FIDE i Rubén Sala puja a primera provincial també amb un meritori cinquè lloc a la seu del Monteolivete.

Un altre representant de l’escoleta CEX, Sergi Soler Fombuena va defensar la seua primera participació a primera provincial amb permanència després del seu ascens l’any passat, i Javier Antonio García Martín «El metge del CEX» es cola en preferent per la seva quarta posició en primera amb una sobèrbia remuntada fruit de la victòria a les seues tres últimes partides.
En definitiva, tres trofeus per a Jonathan, Olau i Alfonso que suposen dos ascensos i dos més per a Javier i Rubén, en total, quatre ascensos per al caseller del Club Escacs Xàtiva.
Fructífera la participació del club setabense comandada per Jonathan que corrobora el seu gran treball a càrrec del planter del CEX en només dos anys.
Comentar finalment que el Club Escacs Xàtiva va aconseguir també aquest mes de novembre l’aprovació federativa de dos àrbitres autonòmics, Santi Crespo i com no, Jonathan Soriano que també com a entrenador nivell N1 d’escacs, suma a títol personal i per al club, el seu ascens i qualificació per al nivell N2 d’entrenament escaquistic.
Un mes de novembre redó per al Club Escacs Xàtiva que comença la campanya 2023-24 amb pas ferm.

No hay comentarios

Dejar respuesta