El Club de Natació La Costera de Canals organitza una gymkana pel Poliesportiu Municipal

El Club de Natació La Costera de Canals ha preparat per a aquest dijous, 23 de desembre, una gymkana pels diferents llocs del Poliesportiu Municipal. La piscina, les pistes d’atletisme, el frontó, el trinquet o el camp de futbol seran alguns dels espais on es duran a terme aquestes proves.

La gymkana consistirà en la realització de dotze proves amb una durada màxima de quatre minuts cadascuna. Els jutges seran els encarregats de cronometrar a l’equip i en cas d’haver superat la prova, abans d’eixe temps màxim, rebran una insígnia. L’equip que guanye les dotze insígnies serà el guanyador de la gymkana.

Totes aquestes proves començaran amb un participant de cada equip el qual llegirà una de les “gestes mitològiques” que va aconseguir dur endavant el semideu Hèrcules i que porta per títol el nom de la prova.

En cadascuna d’aquestes es desenvoluparan diverses habilitats tant mentals com físiques, com poden ser l’equilibri, la motricitat, la resistència, la coordinació o les habilitats matemàtiques, entre d’altres.

El Club de Natació La Costera de Canals és coneixedor dels beneficis que aporta aquest esport i per aquest motiu, realitza aquesta gymkana que exerceix tant el cos i com la ment.

No hay comentarios

Dejar respuesta