El Club Atletisme Xativa Triatló inicia la lliga de clubs a Bétera

Els triatletes del CAX triatló inicien la lliga de clubs i Campionat Autonòmic a Bétera amb la modalitat de relleus mixtes.

La secció de triatló del Club d’Atletisme Xativa (CAX) inicia una atípica temporada 2021 amb el XVII triatló per relleus de Bétera, prova que dóna inici a la Lliga de clubs Caixa Popular 2021 de la comunitat Valenciana. Aquesta prova presenta un format molt col·laboratiu, ja que requereix la presència de xiques i xics de cada club, per tirar endavant la competició. El relleu mixte obliga a formar equips de 2 xiques i 2 xics que completen de forma individual un triatló supersprint, per a donar pas al següent rellevista, fins a tancar la competició amb el 4t membre de l’equip. Un total de 50 equips formats per 200 duatletes, 100 dones i 100 homes, van ser els encarregats de disputar aquesta modalitat altament atractiva. El nostre club va estar representat per 4 membres (2 xiques i 2 xics) on completaren un circuit de 350 m de natació, 9 km de bicicleta i 1,5 km de carrera, sent una xica la primera a participar i finalitzant un xic.

La competició es va dur a terme amb totes les mesures de seguretat baix l’estricte protocol de la Federació Valenciana de Triatló.

Desde la secció de triatló del Club Atletisme Xàtiva volem agrair als nostres patrocinadors per donar suport a aquesta gran família i projecte el qual seria impossible sense la seu recolzament: Low Batery Man, Dental Carralero, Fisiotolsà Xàtiva, Ángel Fernández Preparador Personal, Pintauto Xàtiva, Valles Plàstic i Gsport.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + 9 =