El CAX Orientació comença la temporada el proper diumenge a Requena

El CAX Orientació es desplaçarà a Requena el proper diumenge per a participar en el Campionat Autonòmic de Mitja Distància.

Paco Benito

El CAX Orientació va començar a preparar la nova temporada a finals de desembre/principis de gener amb molta il·lusió però a conseqüència de la COVID moltes de les proves de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV), de la Lliga del Sud-Est (LSE) i de la Lliga Espanyola d’Orientació a peu (LEO) van començar a ser ajornades o directament va ser suspeses. Finalment, el proper diumenge 23 de maig se celebrarà a Requena la primera prova de la LACV.

El CAX Orientació, per a la temporada 2021, estarà format per 7 corredors: Óscar Barberà, Paco Benito, Neus Carboneras, Pepe Prats, Carles Sànchez, Edu Sanchis i Vicent Vercher. Des del club, a principis d’any s’estava valorant la possibilitat de dur endavant una prova per enguany de la Lliga Escolar d’Orientació, així com, iniciar els tràmits per a la temporada 2022, i que Xàtiva torne comptar amb una cursa de la LACV.

El proper diumenge 23 de maig, en la zona del Telègraf de Requena, se celebrarà el VI Trofeu Ciutat de Requena que a més coincideix amb el Campionat Autonòmic de Mitja Distància 2021 que organitza el club Verd3. S’espera que uns 300 orientadors acudisquen a la cita de la 1ª prova de la LACV. També, el CAX Orientació acudirà el cap de setmana del 12 i 13 de juny a la 1ª prova de la LEO que se celebrarà a Santa Pola i Guardamar del Segura per a participar en les proves de Mitja i Llarga distància, i en Sprint.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 8 =