El Ciutat de Xàtiva entrega més de 50 bosses plenes de joguets a Gent de la Consolació

El club xativí posa el seu granet d’arena per a alegrar aquests dies als més necessitats

El Ciutat de Xàtiva CFB ha entregat hui, 5 de gener de 2022, més de 50 bosses plenes de joguets a Gent de la Consolació amb la intenció d’ajudar a la campanya que està duent a terme l’associació perquè cap xiquet o xiqueta de la ciutat es quede sense regals aquests dies. Aquests joguets recollits són el fruit de l’activitat del «Gol solidari» que es va celebrar el passat 24 de desembre en Els Pereres.

En el matí del dia de nit de Nadal, prop de 70 xiquets i xiquetes de tota la comarca van gaudir d’activitats d’oci esportiu dirigides per entrenadors i entrenadores del club, tots ells coordinats per Víctor Cuquerella. L’únic requisit imprescindible per a poder participar en les activitats programades va ser aportar un joguet en bones condicions, usat o nou, perquè posteriorment el CDX poguera fer-los arribar a Gent de la Consolació amb la intenció que foren repartits a les famílies més desfavorides de la ciutat.

Gràcies a la solidaritat dels xicotets i xicotetes aspirants a futbolistes, hui s’ha pogut realitzar l’acte de lliurament dels joguets recollits. Pablo Viqueira, director Esportiu del Ciutat de Xàtiva CFB, ha sigut l’encarregat d’efectuar el lliurament oficial a Merce Climent, presidenta de Gent de la Consolació.

No hay comentarios

Dejar respuesta