El C.B Xàtiva contínua amb els entrenaments durant el període nadalenc

El Club Bàdminton Xàtiva ha aprofitat aquestes setmanes de nadal per a realitzar una minipretemporada i preparar les pròximes competicions tant a nivell territorial com nacional que es reprendran el pròxim 15 de gener i 22 de gener respectivament. A causa del repunt de casos de COVID-19, en la seua variant ómicron, des d’inicis del mes de desembre que des de l’entitat xativina es van tornar a reforçar les mesures per a evitar possibles contagis a l’entorn dels entrenaments.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

1a Concentració Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17

Aquesta mateixa setmana, però el dissabte 8 de gener, serà el torn dels esportistes de les categories Sub-15 i Sub-17 que d’igual manera es desplaçaran fins a la localitat d’Alacant per a participar en la primera de les concentracions destinada a preparar als jugadors de cara al pròxim Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar.

L’activitat estarà dirigida per la responsable del CTD de la CV Loli Marco i es desenvolupara de 10.30h a 14.00h en les instal·lacions del Pavelló Pedro Ferrándiz.

A aquesta concentració acudiran per part del Club Bàdminton Xàtiva els esportistes Ximo Torres en la categoria Sub-15 i Andrea Orquín en la Sub-17 acompanyats del tècnic Javier Alcázar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − seis =