El Circuit Ricardo Tormo rep, per primera vegada, una prova d’automobilisme femení

  • La pilot de Dénia, Marta García, lidera la classificació general després de la primera ronda
  • Les valencianes Nerea Martí i Marta García, entre les favorites de l’F1 Academy, el certamen de monoplaces per a xiques pilot

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la segona ronda de l’F1 Academy, el certamen de monoplaces organitzat per la Fórmula 1 per a fomentar el talent de les joves pilots i incorporar-les a la carrera cap al cim de l’automobilisme.

El campionat va celebrar les seues tres primeres carreres el cap de setmana passat al Red Bull Circuit de Spielberg (Àustria). La pilot de Dénia, Marta García (Prema Racing), va obtindre la victòria en dues d’aquestes i afronta des del lideratge la cita d’aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo.

“Estic molt il·lusionada. Vull fer-ho bé a Cheste, és un circuit que conec bé i espere continuar en la línia d’Àustria. Serà molt important fer una bona crono divendres per a partir com més avant millor en les carreres llargues, la primera de dissabte i la de diumenge”, ha indicat Marta García.

Una altra valenciana, Nerea Martí (Campos Racing), nascuda fa només 21 anys a Albalat dels Sorells, correrà a casa. “Tinc moltes ganes de córrer ací, on entrene cada dia des de fa ja anys, tot està preparat per a un gran cap de setmana”, ha indicat la pilot, que forma part del programa del Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tomo.

La categoria està dissenyada per a donar a les pilots accés a més temps en pista, carreres i proves, així com suport en la preparació tècnica, física i mental.

Proporcionarà a les joves talents de les categories inferiors accés al nivell fonamental d’experiència necessari per a progressar a la Fórmula 3 i unir-se al camí cap a la Fórmula 1.

En la primera temporada, cinc equips amb un historial impressionant en diverses categories inferiors, incloses l’F2 i l’F3, comptaran amb un total de 15 pilots. Els equips participants, l’alzireny Campos Racing, Prema Racing, ART Grand Prix, Carlin i MP Motorsport, són coneguts per la seua experiència i coneixements en la formació de joves talents i ajudaran els pilots a fer el pas següent en el camí cap a l’automobilisme de competició.

El calendari de la primera temporada compta amb 21 carreres repartides en set rondes. Cada cap de setmana de carreres se celebren dues sessions de classificació i tres carreres.

No hay comentarios

Dejar respuesta