El Centre Ocupacional La Costera participa en una ruta de senderisme a Moraira

Moraira va acollir un total de 130 persones amb diversitat funcional

Els passats 6, 7 i 8 de novembre el centre ocupacional La Costera va participar en unes jornades de senderisme que es van organitzar en Moraira. Un total de 7 usuaris i 2 monitors del centre de Xàtiva van acompanyar a la resta de centres de la província de València per tal de realitzar diferents rutes de senderisme per la localitat costanera de Moraira. Tres dies i dos nits que usuaris de centres com els de El Renàixer de Godella, Requena, Vicente Pérez de València, aspromivise-moraira-1La Torre de València, La Safor, La Valldigna de Tavernes, Sueca, El Castellet de Castelló, Ivas De Xàtiva, Las Suertes de Villar del Arzobispo, , Espurna de Gandia i Cove de València van tenir l’oportunitat de conviure i practicar una de les activitats que més els agrada, a més de poder compartir moments i espais que en el dia a dia dels centres no és possible.

Una activitat organitzada per Copava i que ha estat molt productiva per a tots i cadascun dels usuaris i usuàries que han participat en ella. El Centre de Xàtiva, ha participat sempre en totes les rutes de tres dies que Copava ha portat a terme. Després d’altres edicions realitzades al Mas de la Casa Blanca, Cofrents, el Mas de Borràs al Penyagolosa, El Teularet a Enguera, Moixent, Montamejos, aquest any ha estat portat a terme a Moraira.

aspromivise-moraira-2Jorge Nevado, del Centre Ocupacional de Xàtiva i un dels monitors que ha participat de la ruta comentava que “aquest tipus d’activitat et fan veure com són reialment les persones en les que treballem. Ens mostren totes les seues capacitats en un ambient en el que ells no solen conviure, i a més la visibilitat que donem a la societat. Una activitat que mostra en gran mesura de tot el que es capaç d’aconseguir un col·lectiu com les persones amb diversitat funcional intel·. Som conscients que entre totes estem aconseguint millorar la societat en la que vivim”.

aspromivise-moraira-4SE,

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 8 =