Innovant per aconseguir una societat millor.

Una nova iniciativa del centre ocupacional ara amb les falles com a referent per buscar noves experiències i vivències per als usuaris i usuàries del propi centre, però també per a tots aquells que ens visiten en dies com el que avui s’ha viscut. Una falla innovadora, plantada en l’aire i sense cremar. Una falla amb un clar missatge ecologista que transmetia la importància que tenim tots en conservar el nostre medi ambient.

aspromivise-fallas-2018-3-diaridigital.esUn motiu més per treballar la inclusió que es palpa en cadascuna de les iniciatives que el centre ocupacional porta a terme, i el dia de les falles no podia ser menys. El col·legi “La Bola” i el Col·legi de Rotglà han compartit espai durant tot el matí en el pati del centre ocupacional. Un matí al voltant de la falla que li donava molta normalitat en un dia festiu. A més tots dos col·legis han preparat, el primer una batukada amb amb instruments reciclats i els alumnes de rotglà una mascletà amb botelles de plàstic reciclades. Dues mascletades sense cap gram de pólvora i sense contaminar.

aspromivise-fallas-2018-1-diaridigital.esTant la batukada dels alumnes de la Bola com la mascletà dels alumnes de Rotglà ha estat un moment apoteòsic, on tots i cadascú dels presents han quedat bocabadats per tot el repertori que han oferit. Amor Amorós, directora del centre, només acabar l’acte agraïa als mestres i alumnes dels dos col·legis “per haver compartit el matí amb nosaltres, per donar normalitat al moment i per omplir el nostre pati i compartir espai amb els nostres usuaris i usuàries. Té sentit que tots compartim espais i ens acceptem amb les nostres capacitats. Un dia de falles diferent, innovador i enriquidor”

aspromivise-fallas-2018-4-diaridigital.esDes del centre també es volia agrair a Roger Cerdà, Alcalde de Xàtiva, Maria Jose Tortosa, Presidenta de la Mancomunitat, Miquel Lorente, primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo i Cesca Xapí, Regidores de l’Ajuntament de Xàtiva, a Andrea i Nerea, Falleres majors de Xàtiva a tota la cort d’honor i al junta local fallera per a assistir un any més al dia de falles del centre ocupacional. Brenda Sanchis, una de les monitores del centre comentava una vegada acabat tot, “l’important que és dies com aquestos, ens fem visibles, treballem per la inclusió i tot en un ambient de normalitat per tal de lluitar per una societat més justa”.

aspromivise-fallas-2018-2-diaridigital.es

aspromivise-fallas-2018-5-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta