El CEIP Jacinto Castañeda de Xàtiva participarà en un projecte innovador junt amb Mallorca, Albacete , Gran Canàries i Cádiz

El projecte «CREACCIÓN! Una mirada artística a les situacions d’aprenentatge» del CEIP Jacinto Castañeda es desenvoluparà juntament amb centres públics de Mallorca, Albacete, Gran Canària i Cadis

Durant els pròxims dos cursos escolars, el CEIP Beat Jacinto Castañeda de Xàtiva durà a terme el projecte CREACCIÓN! Una mirada artística a les situacions d’aprenentatge en col·laboració amb els centres CEIP Inspector Joan Capó de Felanitx (Mallorca, illes Balears), CEIP Vila de Firgas de Firgas (Gran Canària, Illes Canàries), CEIP Diego Requena de Villarobledo (Albacete, Castella-la Manxa) i CEIP Blas Infante de Trebujena (Cadis, Andalusia). El projecte comú de l’agrupació té com a objectiu afavorir l’educació inclusiva i la innovació educativa mitjançant l’impuls de la creativitat artística i la implicació de tota la comunitat educativa.

El projecte

CREACCIÓN! és un projecte finançat per la Direcció General d’Avaluació i Cooperació Territorial del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports, dins de la convocatòria per a agrupacions de centres educatius on han sigut seleccionats només 55 projectes de tota Espanya. La finalitat d’aquesta convocatòria d’ajudes és promoure la cooperació territorial i la creació de xarxes per a millorar la pràctica educativa mitjançant la posada en pràctica de projectes comuns en el territori espanyol.

Les activitats proposades al projecte giraran entorn del treball de l’art contemporani i la visibilització de dones artistes. La col·laboració entre les escoles del projecte es donarà a conéixer a la comunitat educativa en un espai de difusió en el mateix centre i s’iniciarà amb la creació d’un logotip de manera conjunta.

Els avantatges
Amb la dotació econòmica es podrà invertir en material per als projectes artístics i millorar les instal·lacions del centre. L’alumnat serà el principal receptor del pressupost, amb visites als museus d’art contemporani de la ciutat de València i amb la intervenció directa d’artistes a les classes d’educació plàstica i visual.

No hay comentarios

Dejar respuesta