L’1 de desembre l’OMS celebra el Dia Mundial en la lluita contra la SIDA

Com cada 1 de desembre, l’OMS celebra el Dia Mundial en la lluita contra la SIDA, amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar sobre els riscos de contagiar-se del VIH.

Per aquest motiu, compartim la campanya de la Conselleria de Sanitat baix el lema ‘És absurd. No arrisques’ per a conscienciar, principalment la població juvenil, sobre la importància que tenen les mesures de protecció, com és el preservatiu, per a evitar el contagi de les infeccions de transmissió sexual (ITS), ja que en 2022 s’han diagnosticat 5.547 casos nous d’infeccions de transmissió sexual (ITS) enfront dels 4.029 casos de l’any 2021, un augment del 38%.

Recorda que està a la teua disposició:

La web informativa que desenvoluparem conjuntament el Consell de la Joventut de Xàtiva, Joventut i la UPCCA, per tal de conèixer les principals ITS i com prevenir-les: https://joventut3.wixsite.com/diacontralasida

Disponibilitat d’accedir gratuïtament a preservatius masculins (fins acabar existències) en la Casa de la Joventut per facilitar la joventut de practicar sexe segur.

Treballem des de la prevenció per una societat lliure del SIDA i les ITS.

No hay comentarios

Dejar respuesta