El CAX Orientació Xàtiva ascendeix a la segona divisió en la Lliga Espanyola

Sense temps per a celebracions, el CAX Orientació es desplaçarà a Biar per a participar en l’última prova de la temporada.

Entre els dies 6 i 10 de desembre, se celebrava a terres extremenyes el VI Trofeo Extremadura, que pertanyia a l’última prova de la Lliga Espanyola d’Orientació (LEO). Al final, cap orientador xativí pugué desplaçar-se per a participar, però el CAX Orientació ja havia fet els deures i comptava amb una puntuació de 4.081’24 punts cosa que li ha permés mantenir-se en segona posició i pujar així de manera directa a la Segona Divisió de la LEO. El CAX Orientació ha competit en la temporada 2023 en la 3ª Divisió de la LEO on han participat 61 clubs de tota la geografia espanyola i acompanyarà en aquest ascens a Segona, a la Unió Excursionista de Vic que ha quedat en 1r lloc i als companys del Centre Excusionista d’Alcoi, situats en 3ª posició. En els cinc anys de la Secció d’Orientació del CAX, la millor classificació en la LEO havia estat la 20ª posició en la temporada 2021.

Última prova de la LACV

El CAX Orientació no té temps per a celebracions, perquè aquest diumenge 17 de desembre, anirà cap a terres alacantines, en concret, cap a la localitat de Biar on se celebrarà la 16ª i última prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV).

Aquesta prova estarà organitzada pel CE Colivenc i es realitzarà la prova del Campionat Autonòmic de Llarga Distància d’Orientació. El CAX Orientació es desplaçarà amb l’objectiu de superar els 8.000 punts i certificar el seu 4t lloc de la classificació general de la Lliga Autonòmica.

No hay comentarios

Dejar respuesta