El CAX orientació se situa en la vuitena posició de la lliga autonòmica de la C.V

L’orientador Edu Sanchis arriba en la 3ª posició en la categoria M21-Senior B en el Campionat Autonòmic de Mitja Distància celebrat a Requena.

Aquest cap de semana ha arrancat la temporada d’orientació amb el VI Trofeu Ciutat de Requena que a més coincidia amb el Campionat Autonòmic de Mitja Distància 2021 que organitzava el club Verd3, en la qual ha participat tot l’equip del CAX Orientació. El paratge de “El Telégrafo” de Requena acollia al voltant de 300 orientadors en la prova celebrada el diumenge 23 de maig.

La cursa va transcórrer durant el matí, amb una climatologia una mica adversa, amb moments de molt de fred, quan hi havia vent i plugim continuat que no van impedir gaudir de la pràctica de l’orientació. Abans de començar la prova, en la preexida, tant els i les orientadores van complir amb les normes anti COVID que marcava la FEDOCV, com anar amb la mascareta fins l’eixida, presa de temperatura, entre altres mesures.

Aquesta primera prova de la LACV, que transcorria prop de la ciutat de Requena, comptava amb una zona de carrera on s’alternaven zones de cultiu de secà amb multitud de xicotets tàlvegs poc profunds. En general la vegetació permetia una bona circulació per la muntanya però la velocitat no era elevada a causa de la multitud de tàlvegs que combinat als continus canvis de direcció existents en els traçats exigia el continu contacte amb el mapa i la màxima concentració durant la carrera.

La LACV compta enguany amb un total de 20 equips. En la primera prova de la temporada l’equip del CAX Orientació ha obtés un total de 323’24 punts la qual cosa li permet col·locar-se en la 8ª posició del rànquing autonòmic.

A nivell individual, el CAX Orientació participa en les categories F35, M21-Senior B i M35. En la categoria M21-Senior B s’obtenien uns magnífics resultats on cal destacar la 3ª posició d’Edu Sanchis amb una puntuació de 68’56 punts, però també aconseguien uns bons resultats Oscar Barberà i Pepe Prats que quedaven en la 4ª i 5ª posició, respectivament. Per altra banda, Paco Benito se situava en la 16ª posició. En F35, Neus Carboneras finalitzava en la 14ª posició. En M35, Vicent Vercher i Carles Sánchez entraven en l’11ª i 12ª posició, respectivament.

El CAX Orientació es prepara per a la 1ª prova de la LEO que se celebrarà a Santa Pola i Guardamar del Segura el cap de setmana del 12 i 13 de juny i participarà en les proves de Mitja i Llarga distància, i en Sprint.

No hay comentarios

Dejar respuesta