El CAX Orientació finalitza en la 12a posició en la Lliga del Sud-Est (LSE)

El dissabte 25 i el diumenge 26 de novembre, el CAX Orientació es desplaçava a terres murcianes per a participar en les últimes proves de la Lliga del Sud-Est que se celebraren a Alhama de Múrcia i Totana on es reuniren uns 460 orientadors. Aquestes proves també eren puntuables per a la Lliga Autonòmica (LACV) i van estar organitzades pel club Totana-O.

Els orientadors es van trobar amb uns mapes de bosc obert de pins combinat amb zones obertes i amb bucles i múltiples canvis de direcció on la brúixola era la millor aliada. El terreny es caracteritzava per la presència de vegetació baixa amb molts detalls de roques i tallats. Era molt important una lectura molt precisa del mapa.

Dels orientadors del CAX cal destacar, que el dissabte, Oscar Barberà (M-21A) entrava en la 10ª plaça; Paco Benito (M-21B) en el 24ª posició; i en M-45, Carles Sànchez finalitzava en el 19é lloc i Vicent Vercher en el 29é. El diumenge fou més accidentat per als orientadors xativins, on Pepe Prats (M-21A) patia una caiguda i es trencava la clavícula. En la cursa, Arnau Benito (M-12) arribava en el 6é lloc; Edu Sanchis (M-21A) en la 10ª posició; i Carles Llopis (M-21B) entrava en la 22ª posició.

Els CAX Orientació ha finalitzat la temporada en la Lliga del Sud-Est (LSE), amb 3.718’24 punts, i aconsegueix una meritòria 12ª posició de la classificació. El millor resultat, fins ara, havia estat la 17ª posició de la temporada 2021. Per altra banda, en la Lliga Autonòmica (LACV), a falta d’una jornada, el CAX Orientació s’assegura el 4t lloc de la classificació.

Assemblea de la FEDOCV a Xàtiva

El CAX Orientació acollirà als clubs que formen part de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) el proper dissabte 2 de desembre  a la Ciutat de l’Esport a Xàtiva. En les seues instal·lacions se celebrarà Assemblea per a valorar la temporada que està a punt d’acabar, així com aprovar el calendari de proves per al 2024, revisió de la normativa actual…

El CAX Orientació està a punt de finalitzar la Temporada 2023. Sols queden dues proves en desembre, una de la Lliga Espanyola d’Orientació (LEO) i una altra de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV). La prova de la LEO se celebrarà a terres extremenyes entre els dies 6 i 10 de desembre, però cap orientador xativí podrà desplaçar-se per a participar en el VI Trofeo Extremadura. Malgrat tot, des del CAX Orientació es confia que amb els punts aconseguits es podrà mantenir en la 2ª posició de la classificació que donaria l’ascens directe a la 2ª divisió LEO.

L’última prova de la LACV es disputarà a Biar el 17 de desembre i estarà organitzada pel CE Colivenc. El CAX Orientació es desplaçarà a terres alacantines per a participar en el Campionat Autonòmic de Llarga Distància d’Orientació amb l’objectiu de superar els 8.000 punts i certificar el seu 4t lloc de la classificació general de la Lliga Autonòmica.

No hay comentarios

Dejar respuesta