El carrer i plaça Sant Cayetano de Xàtiva remodela el seu paviment per alfart imprès

El carrer i plaça Sant Cayetano s’han convertit en «zona de proves». Una actuació de millora del seu asfaltat ha possibilitat, segons ha explicat a la SER el regidor, Nacho Reig, provar la «llamborda impresa». Després de fer procedit a asfaltar, com en altres carrers de la ciutat, el tram entre Forn del Vidre i la Plaça del Trinquet, una maquinària especialitzada va transformar el ferm en llambordes, després es va procedir a la senyalització horitzontal.

Reig ha mostrat la seua satisfacció pel resultat obtingut, però s’està a l’espera de conéixer «el seu comportament amb la pluja». No es descarta exportar aquest sistema a altres carrers com el Carrer Hostals.

Aquest tipus de pavimentació s’utilitza comunament en voreres, patis, calçades i altres àrees exteriors. La tècnica de la llamborda impresa ha guanyat popularitat a causa del seu atractiu estètic, durabilitat i a la possibilitat d’aconseguir l’aparença de llambordes a un cost potencialment menor que l’ús de llambordes de pedra natural..

No hay comentarios

Dejar respuesta