El castell de Xàtiva s’ompli amb la presència de Karen Souza

La cantant argentina Karen Souza i els seus músics posen color al festival Nits al Castell a Xàtiva

El passat dissabte 13 de juliol, Karen Souza va il·luminar la ciutat de Xàtiva una nit més en el Festival Nits al Castell amb la seua veu..

Després de recórrer Madrid i Barcelona, la cantant argentina va aplegar a Xàtiva amb la il·lusió de fer gaudir a tot el públic de les seus cançons. A pesar del temor a cancel·lar el seu concert, l’artista va decidir fer-ho amb el petit problema d’afonia que arrossegava, i encara així, va transmetre el seu sentiment a tots el espectadors i espectadores per mitjà de la seua veu greu i sensual per la qual es caracteritza.

Amb una planificació correcta i una organització essencial per al perfecte desenvolupament del concert, Karen Souza va demostrar una vegada més perquè es considerada una de les millors cantants de jazz de l’actualitat. La seua afinada veu junt a uns músics espectaculars que l’acompanyaven al seu repertori, on va cantar cançons del seu últim disc «Velvet Vault» i les versions més conegudes per la majoria del públic, van entusiasmar a tothom en el segon concert de Nits al Castell a Xàtiva.

El públic, que va omplir el castell de gom a gom, va gaudir d’una magnífica ocasió per escoltar el millor jazz internacional.

El següent concert el protagonitzaran el grup Els Pets el pròxim dissabte 20 de juliol on presentaran el seu nou treball «Som»; i l’últim concert serà el dissabte 27 de juliol amb l’actuació de Manel Fuentes.


En Castellà:

El castillo de Xàtiva se llena con la presencia de Karen Souza

KarenSouza_1-diaridigital.esLa cantante argentina Karen Souza y sus músicos ponen color al festival Nits al Castell de Xàtiva

El pasado sábado 13 de julio, Karen Souza iluminó la ciudad de Xàtiva una noche más en el Festival Nits al Castell con su voz..

Después de recorrer Madrid y Barcelona, la cantante argentina llegó a Xàtiva con la ilusión de hacer disfrutar a todo el público de sus canciones. A pesar del temor a cancelar su concierto, la artista decidió hacerlo con el pequeño problema de afonía que arrastraba, y todavía así, transmitió su sentimiento a todos el espectadores y espectadoras por medio de su voz grave y sensual por la cual se caracteriza.

Con una planificación correcta y una organización esencial para el perfecto desarrollo del concierto, Karen Souza demostró una vez más porque es considerada una de las mejores cantantes de jazz de la actualidad. Su afinada voz junto a unos músicos espectaculares que la acompañaban en su repertorio, donde cantó canciones de su último disco “Velvet Vault” y las versiones más conocidas por la mayoría del público, entusiasmaron a todo el mundo en el segundo concierto de Nits al Castell en Xàtiva.

El público, que llenó completamente el castillo, disfrutó de una magnífica ocasión para escuchar el mejor jazz internacional.

El siguiente concierto lo protagonizarán el grupo Els Pets el próximo sábado 20 de julio donde presentarán su nuevo trabajo “Som”; y el último concierto será el sábado 27 de julio con la actuación de Manel Fuentes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 19 =