El Castell de Xàtiva reobri les seues portes aquest divendres 7 d’abril

L’accés estarà restringit als vehicles entre el divendres i el dilluns i es reforçarà el servei de bus llançadora tant des de la plaça Espanyoleto com des de l’Oficina de Turisme

Xàtiva,6 d’abril de 2023.- El Castell de Xàtiva reobrirà les seues portes aquest divendres Sant, després de romandre uns dies tancat a causa d’un rodatge cinematogràfic.

No obstant, entre el divendres 7 i el dilluns 10, l’accés als vehicles particulars estarà restringit al tràfic per evitar les aglomeracions a la costa del Castell. En el seu lloc, des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha reforçat el servei de bus llançadora que s’ofereix durant els diumenges i festius.

D’aquesta manera, al bus que dóna servei des del Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, se sumarà durant aquests dies altre bus llançadora que eixirà des de l’Oficina de Turisme situada junt a la Font del Lleó. En ambdós casos es prestarà servei de manera ininterrompuda des de les 10 hores fins a l’hora de tancament del Castell (20h), amb una freqüència de 20 minuts.

Durant aquests quatre dies, a més, romandrà obert el pàrquing del Centre d’Especialitats per a poder estacionar els vehicles, així com també la caravana de Turisme ubicada a la pròpia plaça Espanyoleto com a punt d’informació i venda d’entrades.

«A més del Castell, tots els nostres espais culturals estaran oberts durant els propers dies i hem preparat una programació cultual per mostrar el nostre patrimoni, amb rutes com ara als banys àrabs, el nimfeu romà o l’exposició de Manolo Boix, i també jocs tradicionals a l’Albereda», ha indicat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

No hay comentarios

Dejar respuesta