El Cadet B del Ciutat de Xàtiva CFB, campió de la Primera Regional Cadet Grup 9

L’equip dirigit per Santi Hervás és l’equip menys golejat de la competició amb diferència

El Cadet B del Ciutat de Xàtiva CFB s’ha proclamat campió de la Primera Regional Cadet Grup 9 aquest cap de setmana després d’imposar-se al CF Ciudad Alcoy (2-3) en la penúltima jornada del campionat. L’equip dirigit per Santi Hervás ha destacat tota la temporada per un gran rendiment defensiu, ja que sols ha encaixat 17 gols. Però, també és un dels equips més golejadors amb 93 dianes. Aquests registres els han servit per a aconseguir 25 victòries, havent cedit sols 2 empats i 2 derrotes fins al moment.

Ha sigut una temporada en la qual l’equip partia amb molta il·lusió després del subcampionat del passat curs. Tot i els canvis en la plantilla i en el sistema de joc, els xativins han mantingut un estil de joc ja consolidat i caracteritzat per ser propositius amb la pilota i molt pressionants per a recuperar ràpidament.

El campionat de lliga s’ha aconseguit després de superar moltes adversitats a les quals l’equip s’ha sabut sobreposar com lesions de llarga durada o la inferioritat física al ser un equip format majoritàriament per jugadors de primer any. El compromís ha estat una de les grans virtuts dels de Santi Hervás, junt amb la unió, el respecte i la companyonia.

No hay comentarios

Dejar respuesta