El 50% dels clients de Caixa Ontinyent utilitza majoritàriament canals digitals

Durant la crisi sanitària, incrementen un 65% el nombre d’operacions realitzades en banca electrònica i App.

El 50% dels clients de Caixa Ontinyent ja opera principalment de manera online utilitzant tant la banca electrònica com l’APP de l’entitat, xifres que s’han accentuat amb la crisi sanitària i la necessitat d’utilitzar els canals digitals. De fet, entre març i maig de 2020 el nombre d’operacions realitzades en banca electrònica es va incrementar en un 65%, dades de rècord respecte als últims anys.

La tendència a utilitzar cada vegada més els mitjans digitals ja venia accelerant-se. Així, en 2019 els usuaris de banca electrònica de Caixa Ontinyent van realitzar el 85% de les seues operacions més habituals de manera online: transferències, traspassos, gestió de rebuts, ordres periòdiques, etcètera. Una evolució que està permetent que l’atenció en oficines es destine principalment a la gestió comercial i a l’assessorament de clients.

Més seguretat
En els últims mesos, Caixa Ontinyent ha intensificat la seguretat en l’ús dels canals digitals, incrementant els paràmetres per a la identificació del client en les seues transaccions i amb un monitoratge especial davant possibles ciberatacs.
L’entitat compta, des de 2016, amb una oficina digital que ha sigut reforçada ara amb més persones per a atendre totes les peticions, dubtes i consultes dels clients.

No hay comentarios

Dejar respuesta