El 24 de Juny comença l’escola esportiva d’estiu de Xàtiva

La Escola Esportiva d’Estiu del Poliesportiu municipal Les Pereres, se celebrarà del 24 de juny fins al 9 d’agost. S’admet la matrícula per setmanes. L’activitat va dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys.

Tots els participants reben una samarreta i una gorra de regal. Tots els dies hi haurà temps per a la piscina, així com per realitzar activitats lúdiques i aquàtiques. L’escola d’estiu esportiva compta amb servei d’autobús. El Consell Esportiu ha editat un díptic amb la relació de tarifes i les diferents modalitats de pagament.

Cal recordar que existeixen bonificacions, exempcions i ajudes per a les famílies. Les persones interessades poden informar-se sobre aquest tema en el Poliesportiu Les Pereres.

L’horari de l’escoleta serà de 9.30 h a 13.00 h. També hi haurà un horari d’acollida de matí, de 8.30 h a 9.30 h i a migdia, de 13.00 h a 14.00 h.

Les parades del servei d’autobús que recull als xiquets estarà establida en 10 llocs de la ciutat.

Els fulls d’inscripció estan en totes les instal·lacions esportives municipals, Ajuntament, espais culturals i juvenils. També poden descarregar-se a la pàgina web www.xativa.es

Per a inscriurers hi ha que dur el full d´inscripció, junt al justificant de pagament, a la Ciutat de l´Esport o a la planta baixa de l’ Ajuntament. Hi haurà quatre formes diferents de pagament: pel banc en finestra; amb tarjeta al mateix Poliesportiu; per transferència bancària; i en caixers de Caixa ontinyent.

Els preus s´han mantés respecte a l’any passat i es pot contractar l´escola completa o per setmanes soltes: 23,10 € per alumne. El servei d’acollida per 5 € i d’autobús per 13,50 €.

escoleta-estiu-les-pereres

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 7 =