El 18é Campionat de Raspall va concloure aquest cap de setmana al trinquet de Benigànim

● Dissabte va ser el torn dels més joves: els equips de Quatretonda van obtenir la victòria de la categoria benjamí i infantil; La Llosa en la categoria alevina i l’equip ontinyentí va aconseguir el primer lloc en la categoria de cadets.
● En les partides de diumenge els equips guanyadors van ser els de Muro (2a categoria) i l’Alqueria (3a categoria).

El passat cap de setmana, el trinquet de Benigànim va ser l’escenari de cloenda del 18é Campionat de Raspall de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Després de totes les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19 per poder dur a terme el campionat, els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida van poder assistir a una cita amb la pilota valenciana molt esperada.

Durant el matí de dissabte es van disputar les finals de cadets, alevins, benjamins i infantils, unes categories molt importants per ser el futur del nostre esport.

 

A les nou del matí arrancava la primera partida de la categoria de cadets entre la Llosa i Ontinyent. Els joves Simón, Santi i Joan de l’equip ontinyentí van guanyar per 30 a 25 punts. Óscar Borrell, regidor d’esport de l’ajuntament d’Ontinyent, va acompanyar els joves en aquesta jornada.

A les 10h va ser el torn de la categoria alevina, on l’equip de la Llosa de Ranes format per Miguel i Gorka va aconseguir 25 punts, aconseguint la victòria enfront de l’equip de Muro.

 

Després va arribar el moment per a la final dels benjamins, on Carles i Ramón de Quatretonda van dominar la partida i aconseguir el primer lloc per 25 punts.

De nou, l’equip de Quatretonda va aconseguir la victòria en la categoria infantil. Rafa, Lluís i Vicent remataven una partida a favor seu per 30 punts.

Per tal de no provocar una major concentració de persones, en aquesta edició els premis es van entregar a l’acabament de cada partida.

Com en els darrers anys, les partides de diumenge arrancaven amb l’acompanyament del Raval Jussà d’Albaida, que eixien a tocar per primera vegada després de més d’un any, i que va donar l’ambient festiu que l’ocasió mereixia.

Era el torn de jugar la final de la 3a categoria entre Quatretonda i l’Alqueria. Ivan, Miquel i Nacho de l’Alqueria van eixir guanyadors amb trenta punts al marcador.

Per acabar, la partida de la 2a categoria quedava 30 a 10 a favor de l’equip de Muro, format per Sergio i Iñaki.

Amparo Canals, alcaldessa de Benigànim i consellera de la Mancomunitat, va fer entrega dels premis als participants.

Des de la Mancomunitat de Municipis es segueix treballant per a dur endavant aquest campionat que ofereix unes jornades esportives amb l’esperit de treball en equip com a teló de fons, tan important en aquests temps.

Una especial menció a Vicent Nácher d’Atzeneta per la gran llavor i suport que ofereix any rere any i de manera desinteressada com a marxador i en tot el que cal per a dur endavant el campionat de raspall de la mà de la Mancomunitat.

Agrair a tots els jugadors i jugadores que han participat en aquesta edició per la seua passió i entrega per aquest esport que forma part de la nostra identitat com a poble.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + diecisiete =