Dos ferits per una explosió de gas butà a Xàtiva

Gran esglai el que es van portar ahir els veïns de carrer Urios de Xàtiva. Un home de 67 anys i un bebé de només dos mesos han resultat ferits aquest diumenge a primera hora de la vesprada per l’explosió d’una bombona de butà en un habitatge de Xàtiva. El bebé està en bon estat, encara que va ser traslladat a l’hospital de Xàtiva per a deixar-lo en observació i l’home està ingressat a l’hospital La Fe de València per cremades, encara que prèviament havia sigut traslladat a l’hospital Lluís Alcanyís.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de València, l’avís va arribar poc després de la una de la vesprada encara que es desconeixen les causes de l’explosió, que també va provocar l’ensulsiada de part d’una paret. Els mitjans sanitaris es van fer càrrec dels dos ferits. La deflagració va ocórrer en la cuina de l’habitatge i va originar danys estructurals a la casa… pel que els bombers han hagut d’apuntalar algunes zones.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències ha mobilitzat dues unitats del SAMU, una unitat de SVB i equip mèdic d’Atenció Primària i, per part seua, el Consorci Provincial de Bombers de València dues dotacions de bombers de Xàtiva i un sergent d’Alzira.

No hay comentarios

Dejar respuesta