Doble cita del Circuit de Carreres Populars

Demà dissabte es celebra la Carrera Pedrestre Villa de Ayora i dilluns la Volta a Peu a Rotglà-Corbera

El Circuit Populars de Carreres Populars afronta la seua recta final amb una doble cita. D’un banda, demà dissabte es celebrarà la XXVIII Carrera Pedestre Villa de Ayora i dilluns tindrà lloc la XXIII Volta a Peu a Rotglà-Corbera.

Demà, a partir de les 16:30h es durà a terme en Ayora la prova de discapacitats intel·lectuals amb categoria única (homes i dones). Un poc més tard estan convocats els corredors més menuts mentre que la prova absoluta començarà a partir de les 18:00h establint-se l’eixida i la meta de la cursa en la plaça Valle d’Ayora, junt a l’escola Isidro Girant, on s’ubicaran els vestuaris i el servei de dutxes a més del servei de primers auxilis per a tots els participants.

Pel que fa als premis, en la prova de discapacitats intel·lectuals hi haurà medalla per a tots els participants, a més, obtindran medalla els classificats dels llocs quart al dècim en les categories pre-benjamín, benjamín i alevín mentre que en la cursa absoluta es reconeixerà als tres primers classificats locals en categoria masculina i femenina que no hagen obtés cap premi en les seues respectives categories. A més, des de l’organització es lliuraran 700 samarretes commemoratives de la prova.

Pel que fa a Rotglà-Corbera, la prova es celebrarà durant la jornada festiva del dilluns 9 d’octubre. A les 10:00h del matí està prevista l’eixida per a les categories infantils mentre que a les 11:00h serà el torn de la cursa d’adults amb un itinerari de 8.900 metres sent l’eixida i la meta al poliesportiu municipal.

Els participants més menuts rebran medalles mentre que en la resta de categories s’estableixen trofeus per als tres primers a més de guardons per als primers classificats locals en categoria masculina i femenina. A més, hi haurà un regal commemoratiu de la cursa per a tots aquells que finalitzen la prova, i fruita i refrescs per a tots els participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta