Divina Aurora duplica la producció de taüts diària per la demanda de Madrid

Divina Aurora S.C.V. empresa dedicada a la fabricació d’arques fúnebres ubicada en Xàtiva, és líder estatal en la producció d’arques, amb prop de 70.000 unitats a l’any. Però la demanda des de la capital d’espanya, on la pandèmia ja ha causat més de 1.800 morts fins ahir, així com des de Barcelona, ha obligat a duplicar la producció. No sols és servir caixes per a les defuncions que ja s’han produït o per al flux normal de morts diàries al marge de la pandèmia.

felix-pons-divina-auroraLes funeràries necessiten tenir taüts de reserva per a les quals, desgraciadament, continuaran produint-se en els pròxims dies. Segons el president de Divina Aurora, Félix Pont, la producció gairebé s’ha duplicat. D’unes 260/270 arques al dia, ara es fabriquen «500 o fins i tot algunes més», segons assenyalava ahir a Levante-EMV.

El ritme és frenètic en Divina Aurora, a portat a l’empresa a contractar a 16 persones més que ja dóna ocupació a més de 130 operaris en situacions de normalitat.

Encara que els taüts de Divina Aurora arriben a totes parts d’Espanya i s’exporten a Xile, Rússia, Costa Rica, Guinea Equatorial i els Estats Units, hi ha punts d’especial demanda. I un d’ells és Madrid capital. El SFM, Servei Funerari de Madrid, dependent del consistori madrileny i que gestiona el conegut popularment com a «tanatori de la M30», adquireix les arques de Xàtiva en exclusiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta