Diversió i colorit en el Ral·li Faller Infantil de Xàtiva

Per seté any consecutiu la Junta Local Fallera organitzà el passat diumenge una nova edició del “Ral·li faller Infantil” on van participar les 19 comissions de cadascuna de les falles de Xàtiva.

rally infantil 2020-6Al voltant de 250 xiquets i xiquetes de Xàtiva van participar ahir en la VII edició del Ral·li faller Infantil. L’esdeveniment es va celebrar entre l’Albereda i el Jardí de la Glorieta de Xàtiva, des de les onze del matí. Els participants ho van passar en gran realitzant diferents proves, en les quals van demostrar el seu enginy per a superar obstacles i desxifrar múltiples incògnites.

Cada comisió va organitzar una prova, que podía consistir en alguna activitat d’habilitat o demostració esportiva on participaven els diferents xiquets de cada falla. D’aquesta manera es puntuava l’actuació dels participants segons la capacitat per resoldre les diferents proves.

IMG_8112Com a colofó final, els xiquets i no tant xiquets de les diferents comissions de la ciutat van participat en la novetat d’any l’Holli Fest, un fi de festa, organitzat per la Junta Local fallera, que va omplit de color i diversió l’Albereda de Xàtiva.

[g-gallery gid=»57709″]

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − ocho =