Diumenge torna el Mercat de la Terra amb més de 20 expositors

El Mercat de la Terra torna aquest cap de setmana a la Plaça del Mercat. Així ho ha anunciat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Aquesta iniciativa comercial, que ocuparà la Plaça del Mercat aquest diumenge des de les 10 fins les 14 hores, ofereix productes ecològics i de proximitat tant de la comarca de la Costera com de les comarques veïnes a preus justos i amb la intenció de contribuir a la protecció de determinats oficis i treballs tradicionals que s’estan perdent hui en dia.

En total més d’una vintena d’expositors es reuniran a Xàtiva per oferir en les seues parades productes tan diversos com formatges, verdura, mel, oli, papes, embotits, cervesa o melmelades. A més a més en aquest mercat de la Terra participaran dos forns locals, hi haurà menjar solidari i tindrà com a novetat un nou vi ecològic.

«Una vegada més apostem pel Mercat de la Terra, que ja és un punt de trobada habitual per al públic que busca productes autòctons i elaborats de forma ecològica. Des de la regidoria de Promoció Econòmica entenem que és fonamental la potenciació del producte de proximitat a l’hora d’estimular l’economia local», ha manifestat Lorente.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − trece =