El diputat Evarist Aznar es preocupa pels danys causats per les pluges a la Font

Fa unes setmanes, la Font de la Figuera rebia la visita del Diputat al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, el qual es va traslladar a la població per conèixer els danys provocats per les pluges. Hui dimecres, l’alcalde, Vicent Muñoz, també ha rebut al Diputat Provincial Evarist Aznar. Una visita que es fa efectiva després de la invitació per part de l’Ajuntament a portaveus dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats per establir complicitats i que coneguen de primera mà les destrosses. En aquest cas, des del Partit Popular, Aznar ha estat el que s’ha traslladat fins a La Font de la Figuera.

L’Alcalde, Vicent Muñoz, agraeix la preocupació dels representants, especialment del Congrés dels Diputats (que seran els que després hauran d’aprovar el Pressupost General de l’Estat de 2017) interessats per les destrosses del temporal del 17 al 19 de desembre que també va deixar mossa en símbols de la població com són la Font de Baix o el Llavador.

En el seu moment, l’Alcalde, Vicent Muñoz, ja va destacar els esforços duts a terme per l’actual equip de govern local, que s’està bolcant en posar solució a un problema “que ens ha estat imposat, arran de les obres de la autovia i la via fèrria “.

Les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria han deixat uns danys per valor d’aproximadament 700.000 euros en aquest temporal. El deficient desviament de les aigües ha danyat seriosament camins, barrancs i camps a La Font de la Figuera, a més del minat i espais representatius de la població.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =