DiariDigital edita un suplement Especial Fira d’Agost de Xàtiva

https://diaridigital.es/especial-feria/especial-fira-dagost-2019/
https://diaridigital.es/especial-feria/especial-fira-dagost-2019/

Diaridigital.es, publica un suplement especial centrat en la Fira d’Agost de Xàtiva amb notícies de tots els actes festius, una àmplia galeria d’imatges, vídeo reportatges i entrevistes a les màximes protagonistes. La Reina de la Fira, Laura Vidal i les seues Dames d’Honor narren les seues impressions i com estan vivint aquests moments tan especials. La màxima protagonista dels festejos setabenses inicia així uns dies màgics plens d’activitat i moltes sorpreses.

Durant tots els dies de Fira, www.diaridigital.es realitzarà un extens seguiment dels actes i oferirà informació actualitzada dels esdeveniments i espectacles.
Per a visitar l’especial punxa ací Especial Fira d’Agost 2019.

https://diaridigital.es/especial-feria/especial-fira-dagost-2019/


En Castellà:

Diaridigital.es,  publica un suplemento especial centrado en la Fira d’Agost de Xàtiva con noticias de todos los actos festivos, una amplia galería de imágenes, vídeo reportajes y entrevistas a las máximas protagonistas. La Reina de la Fira, Laura Vidal y sus Damas de Honor narran sus impresiones y cómo están viviendo estos momentos tan especiales. La máxima protagonista de los festejos setabenses inicia así unos días mágicos llenos de actividad y muchas sorpresas.

Durante todos los días de Fira, www.diaridigital.es realizará un extenso seguimiento de los actos y ofrecerá información actualizada de los eventos y espectáculos.
Visita nuestro Especial Fira d’Agost.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 4 =