Afadaxa celebra el Dia Internacional de la Dansa al Gran Teatre de Xàtiva

la-foto-2-(1)Com ja vam anunciar, el passat 29 d’abril va ser el Dia Internacional de la Dansa, i Afadaxa, l’associació de mares i pares que practiquen la dansa (tots ells acudeixen a l’escola de dansa Alicia Herrero) va decidir organitzar un dia molt especial amb un gran homenatge.

la-foto-3Hi va haver una actuació per als escolars al Gran teatre de Xàtiva, organitzada per la regidoria de teatre de l’Ajuntament i la pròpia Afadaxa, i on van participar els més menuts, primària i infantil, en diverses activitats encarades al món de la dansa. Actuaren els del taller TASOC, amb balls per als nens; tamnbé l’escoleta La Costera, els alumnes d’infantil  amb un teatret i tallers diversos i l’Escola de Danses acudí a explicar com ballar bé una dansà.

Els tallers consistien en una representació dels cinc continents, per on els nens s’anaven movent i aprenent els diferents balls que existeixen arrèu del món. Fou una jornada molt entretinguda que va acabar amb l’actuació de l’Escola en Dansa, que va agradar molt als nens i es van quedar amb ganes de més.

dia-de-la-danza-4 dia-de-la-danza-3 dia-de-la-danza-2 dia-de-la-danza-1

Dia-de-la-danza-5

No hay comentarios

Dejar respuesta