Detingut per robar dos gossos de caça a Anna

La Guàrdia Civil de València ha detingut al responsable del furt de 2 gossos ensinistrats per a la caça en la localitat d’Anna.

L’Operació ‘LUCICAN’ va tindre el seu origen en una denúncia presentada el mes de gener pel furt de 2 gossos de raça podenca ensinistrats en una explotació agrícola en la partida La Sotarraña d’aquesta localitat

La investigació es va centrar en la vigilància i seguiment de persones amb antecedents per fets de robatoris de gossos de caça i coneguts pels agents, els quals freqüenten un barri de la localitat d’Anna.

Intervenció d’un helicòpter
Els agents, davant la impossibilitat de continuar amb la investigació, van sol·licitar el suport del servei aeri de la Guàrdia Civil de València, realitzant un vol amb l’helicòpter donant com a resultat la localització de diversos corrals amb gossos d’idèntiques característiques als furtats.

Després de mostrar les imatges al denunciant, va reconéixer a 2 dels cans situats en un pati posterior de l’immoble situat del barri de La Font Negra d’Anna, com els que li van ser sostrets.

Després de la corresponent lectura dels microxips, el dia 22 de febrer, es va procedir a la detenció de l’autor del furt dels 2 gossos, un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola, a qui se li atribueix un delicte de furt.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 2 =