Detenen una jove de 19 anys per la mort de sa mare a l’Alcúdia de Crespins

La Guàrdia Civil ha detingut a una jove de 19 anys i al seu nòvio, que té un any menys, com a presumptes autors de la mort de la mare d’ella després de trobar el cos momificat de la dona en la banyera del seu habitatge en la localitat de l’Alcúdia de Crespins. La sospitosa va conviure quatre mesos amb el cadàver pese a la pudor que desprenia pel seu avançat estat de descomposició.

La macabra troballa va tindre lloc ahir al matí després que la filla de la víctima confessara el crim a una amiga. Aquesta jove va parlar després amb un altre xic del poble sobre la mort violenta i aquest últim va acudir llavors a la Guàrdia Civil per a denunciar els greus fets i comptar tot el que sabia.

Alguns veïns van notar en els mesos d’abril i maig una forta pudor en algunes plantes de l’edifici, però no van sospitar que procedia d’un cadàver en estat de descomposició. Els veïns també van trobar a faltar a Anna la víctima, ja que era l’encarregada de netejar les escales de la finca, però la filla va fer creure als veïns que estava de viatge, i ella es va fer càrrec de netejar-la

Anna era de nacionalitat búlgara i residia en el municipi des de fa 20 anys, Ací intentava tirar avant dels seus dos fills amb treballs esporàdics. Sobretot li preocupava la seua filla Teresa.

Mare i filla vivien en l’habitatge on va tindre lloc el crim, concretament en un bloc de pisos del carrer Miguel Hernández de l’Alcúdia de Crespins, mentre que el nòvio solia freqüentar la casa els caps de setmana. Els veïns van veure al jove en nombroses ocasions quan entrava en l’habitatge o eixia de l’edifici en companyia de Teresa. La parella feia vida normal.

Segons els veïns, la Guàrdia Civil es va presentar el dimecres en el domicili amb la intenció d’entrar, però Teresa no va permetre l’entrada a l’habitatge sense una ordre, per la qual cosa els agents van muntar un dispositiu de vigilància durant tota la nit, per a controlar qualsevol moviment per part de la filla. A les deu i mitja del matí d’ahir van poder entrar i després de trobar el cadàver amb signes de violència, en la banyera els agents van avisar al Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València, que es va fer càrrec de les investigacions.

Els dos joves detinguts van ser traslladats a diferents casernes de l’institut armat per a incomunicar-los i interrogar-los per separat. Un d’ells va declarar que la víctima va morir acoltellada a primers d’abril.

Els arrestats estan als calabossos a l’espera de passar a disposició judicial i el cos de la víctima l’han traslladat a l’Institut de Medicina Legal per a practicar-li l’autòpsia.

Foto portada: Mare i filla

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − nueve =