Hui es presenta el nou bus urbà de Xàtiva amb accés gratuït

Els ciutadans i les ciutadanes de Xàtiva podran fer ús de forma gratuïta aquest divendres, en el seu horari habitual de 9 a 15:10 hores.

El regidor de mobilitat Juan Giner convida als veïns i veïnes de Xàtiva a participar d’aquesta jornada de portes obertes per conèixer el nou vehicle

Aquest divendres hi haurà una jornada de portes obertes amb accés gratuït al bus urbà de Xàtiva, que servirà com a carta de presentació del nou vehicle de transport públic de Xàtiva.

El regidor de Mobilitat, Juan Giner, ha participat aquest dijous, junt amb el Comissari de la Policia Local Antonio Collado i representants de l’empresa concessionària del servei, en la formalització de l’entrega del vehicle que operarà amb normalitat a partir de la propera setmana. No obstant, els ciutadans i les ciutadanes de Xàtiva podran fer ús de forma gratuïta aquest divendres, en el seu horari habitual de 9 a 15:10 hores.

«Hui hem recepcionat el bus urbà i demà divendres tindrà lloc una jornada de portes obertes per a conèixer aquest nou servei per a la ciutat», ha manifestat el regidor de Mobilitat Juan Giner.

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit un total de 157.000 euros en l’adquisició d’aquest minibús, que té capacitat per a 24 persones assegudes, 11 de peu i amb un espai reservat a persones amb mobilitat reduïda, amb una rampa d’accés a la part posterior del vehicle. El bus compta amb dos portes de servei, aire acondicionat, polsadors d’interior i d’exterior i cinturons de seguretat.


En Castellà:

Xàtiva presenta el nuevo bus urbano para la ciudad, que prestará servicio de forma gratuita este viernes 12 de junio

El concejal de movilidad Juan Giner invita a vecinos y vecinas de Xàtiva a participar de esta jornada de puertas abiertas para conocer el nuevo vehículo

Este viernes habrá una jornada de puertas abiertas con acceso gratuito al bus urbano de Xàtiva, que servirá como carta de presentación del nuevo vehículo de transporte público de Xàtiva.

El concejal de Movilidad, Juan Giner, ha participado este jueves, junto con el Comisario de la Policía Local Antonio Collado y representantes de la empresa concesionaria del servicio, en la formalización de la entrega del vehículo que operará con normalidad a partir de la próxima semana.

No obstante, los ciudadanos y las ciudadanas de Xàtiva podrán hacer uso de forma gratuita este viernes, en su horario habitual de 9 a 15:10 horas.

«Hoy hemos recibido el bus urbano y mañana viernes tendrá lugar una jornada de puertas abiertas para conocer este nuevo servicio para la ciudad», ha manifestado el concejal de Movilidad Juan Giner.

El Ayuntamiento de Xàtiva ha invertido un total de 157.000 euros en la adquisición de este minibús, que tiene capacidad para 24 personas sentadas, 11 de pie y con un espacio reservado a personas con movilidad reducida, con una rampa de acceso en la parte posterior del vehículo. El bus cuenta con dos puertas de servicio, aire acondicionado, pulsadores de interior y de exterior y cinturones de seguridad.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cuatro =