Demà dia 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius

Amb motiu d’aquesta celebració, des de l’arxiu municipal de Xàtiva s’ha programat una jornada de portes obertes, per tal de poder visitar les dependències de l’arxiu i conèixer els fons documentals més importants custodiats als seus dipòsits.

D’aquesta manera, els visitants podran conèixer les entranyes de l’arxiu, els seus sistemes de dipòsit i conservació documental, així com la evolució dels diferents suports de la informació al llarg del temps. A més, s’oferirà al visitant una visió dels principals esdeveniments que han marcat la història de la ciutat a través dels seus documents, testimonis de primera mà de la realitat social del seu temps.

Les visites seran guiades pel personal de l’arxiu municipal i s’hi faran diferents torns amb un nombre de places limitat, motiu pel qual serà necessari inscriure’s prèviament. En total es realitzaran dues visites: la primera a les 11 hores i la segona a les 13 hores. La seua duració aproximada serà d’una hora.

La inscripció es podrà realitzar presencialment a les dependències de l’arxiu, fins al dia 8 de juny, en horari de 10 a 14:30 hores, o cridant al telèfon 962 271 167. Amb aquesta activitat s’espera aproximar als ciutadans als fons custodiats i serveis que ofereix l’arxiu municipal de Xàtiva, donant a conèixer el seu ric patrimoni documental i la seua importància.

No hay comentarios

Dejar respuesta