El curs ‘Activitats Auxiliars de Comerç’ se suma al programa formatiu de Canals

Poc després d’anunciar els tres cursos que de manera gratuïta s’oferiran a través del CdT de València, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals afegeix el curs “Activitats Auxiliars de Comerç, Shopper Marketing i Retail”, aquesta vegada mitjançat els programes de formació PICE de Garantia Juvenil i la Cambra de Comerç.

El curs, que es realitzarà del 17 d’octubre al 6 de novembre de 2017, s’impartirà als matins, amb una durada final de 125 hores. Aquest és totalment gratuït i està dirigit a joves menors de 30 anys, que no treballen ni estudien, i que consten com a inscrits en Garantia Juvenil.

La finalitat que es pretén amb la impartició del curs és proporcionar als joves les ferramentes i els coneixements necessaris perquè puguen realitzar amb professionalitat les activitats pròpies d’un auxiliar de comerç, com és la reposició i condicionament del punt de venda, l’atenció al client, la preparació de comandes, les activitats de caixa, etc.

Per a aconseguir-ho, el temari es divideix en dos parts: la primera és un programa comú, format per 40 hores d’ “Ocupabilitat i habilitats socials” i 25 hores de “Ferramentes social media per a la recerca de treball”. La segona part la conformen els cinc mòduls específics del curs: “L’entorn de la distribució comercial”, “Habilitats i tècniques per a atendre al client eficaçment”, “Les operacions de caixa en la venda” i “Manipulació d’aliments”.

Les inscripcions finalitzaran el dia 22 de setembre a les 14.00h, podent rebre més informació sobre el curs enviant un correu a info.adl@canals.es

Amb aquest nou curs PICE seran quatre els que s’hauran dut a terme a Canals des de l’inici de la present legislatura, on des de la regidoria de Joventut s’ha apostat no sols per la programació d’activitats lúdiques per als més joves sino que també s’ha treballat per oferir formació, orientació i recerca laboral. “És satisfactori continuar rebent aquest tipus d’accions que, totalment gratuïtes per als joves canalins, ofereixen la possibilitat de formar-se en una matèria en la que els nostres comerciants, a traves d’ASSOCIEM, em van plantejar temps enrere”, conclou Ricardo Requena, alcalde de Canals i responsable de l’àrea de Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =