Cuatro atletas del CAX participan en el XIV Triatlón de Pinedo

En representación del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) acudieron cuatro triatletas.

El XIV Triatlón de Pinedo, prueba puntuable para la liga de clubes Caixa Popular reunió, el pasado domingo, a un total de 430 deportistas. Y como en cada prueba de liga de clubes, ésta también reunió a los mejores triatletas de la Comunitat para representar a sus clubes en esta prueba.

En representación del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) acudieron cuatro triatletas. Ricard Soriano terminó en una brillante 46 posición de la general y 4º de la categoría V1M con un tiempo de 1h05’28’’.

Javi Giménez, después de realizar un último sector de carrera a pie espectacular, logró detener el crono con un tiempo de 1h09’00’’ y cruzando la meta en la posición 96 de la general.

Paco Sebastià realizó junto con Toni Diaz una carrera de menos a más, terminando muy fuertes en el último sector de carrera a pie. Ambos cruzaron la meta juntos con un tiempo de 1h13’42’’ en la posición 188 y 189 de la general.

Finalmente, en cuanto a la clasificación por clubes, el CAX obtuvo la 19º posición de un total de 39ª.

En Valencià:

En representació del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) van acudir quatre triatletas.

El XIV Triatló de Pinedo, prova puntuable per a la lliga de clubs Caixa Popular va reunir, diumenge passat, a un total de 430 esportistes. I com en cada prova de lliga de clubs, aquesta també va reunir als millors triatletas de la Comunitat per representar als seus clubs en aquesta prova.

En representació del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) van acudir quatre triatletas. Ricard Soriano va acabar en una brillant 46 posició de la general i 4º de la categoria V1M amb un temps de 1h05’28’’.

Javi Giménez, després de realitzar un últim sector de carrera a peu espectacular, va aconseguir detenir el crono amb un temps de 1h09’00’’ i creuant la meta en la posició 96 de la general.

Paco Sebastià va realitzar juntament amb Toni Diaz una carrera de menys a més, acabant molt fortes en l’últim sector de carrera a peu. Tots dos van creuar la meta junts amb un temps de 1h13’42’’ en la posició 188 i 189 de la general.

Finalment, quant a la classificació per clubs, el CAX va obtenir la 19º posició d’un total de 39ª.