Cs reuneix un centenar de càrrecs a Cofrentes per a reforçar la seua estratègia municipal

  • Muñoz i Gimeno subratllen el “èxit de la gestió de Cs en els 40 ajuntaments valencians on governa, amb comptes completament sanejats i transparents”

Ciutadans (Cs) ha reunit un centenar de càrrecs institucionals i experts de la Comunitat Valenciana en una jornada de treball desenvolupada en la localitat de Cofrentes amb l’objectiu de reforçar l’estratègia municipal de la formació i posar en valor les propostes liberals que Cs ha impulsat en les institucions en les quals governa.

La coordinadora autonòmica de la formació, María Muñoz, ha destacat el “orgull” que suposa formar part de l’alternativa que representa Ciutadans, “l’únic projecte liberal que hi ha a Espanya i que és garantia d’estabilitat, de bon govern, d’impostos baixos i de política útil a la Comunitat Valenciana”. “Continuem treballant amb les mateixes ganes i forces que el primer dia per a impulsar les idees del liberalisme, amb una estratègia que dota d’estabilitat i que impulsa alhora polítiques socials fortes en les institucions”, ha afegit.

El secretari d’Acció Institucional de Cs en la Comunitat Valenciana, Jesús Gimeno, ha destacat el “rellevant paper” que exerceixen els quasi 300 regidors de la formació liberal en cadascun dels ajuntaments valencians i ha subratllat el “enorme potencial que té Cs a nivell municipal”. “Al llarg dels últims anys hem demostrat que, en els més de 40 consistoris en els quals vam governar, se sanegen els comptes, es progressa i s’avança en transparència”, ha manifestat Gimeno després de recordar que “des de l’oposició, Cs actua amb la mateixa responsabilitat, proposant, dialogant i consensuant mesures per a millorar la vida de la ciutadania”.

“Tot això evidència per quins Ciutadans és més necessari que mai en l’arc polític, ja que som l’únic partit que sempre anteposa l’interés general al partidista i, des del nostre compromís amb el municipalisme, tenim molt a aportar a tots els valencians”, ha afegit.

Per part seua, el responsable autonòmic de la Secretaria de Programes, Vicente Ten, ha subratllat la “importància” de la trobada, “que posa en valor l‘èxit dels governs de Cs, en els quals s’han impulsat reformes necessàries que el bipartidisme mai hauria abordat per si mateix”. A més, Ten ha reiterat el “compromís” de la formació amb “un dels majors reptes als quals s’enfronta el país com és la despoblació”. “Celebrem aquestes jornades a Cofrentes, on Cs, al capdavant de l’Ajuntament, ha demostrat ser el màxim garant d’iniciatives enfront de l’Espanya buidada”, ha declarat.

En la jornada també han participat, entre d’altres, la síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino, el responsable nacional de la política municipal, Fernando Giner, i la Secretària d’Organització delegada en la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + diecisiete =