Creu Roja realitza un lliurament especial d’aliments de primera necessitat a Xàtiva

L’Assemblea Local de la Institució en la capital de la Costera va realitzar durant tota la jornada d’ahir un lliurament especial d’aliments de primera necessitat dirigit a més 350 persones.

Un total de 112 famílies van rebre per part de la Institució productes de primera necessitat, llests per al seu consum i com a complement a la seua alimentació. La seu de Creu Roja acumula 8.000 unitats de productes de 21 categories diferents, entre els quals destaquen llegums, fruita, verdura, carn i peix en conserva, cafè, farina i sucre. Cal ressaltar que, independentment, es realitzen ajudes personalitzades d’higiene i aliments especials a bebès, d’ajuda a l’exclusió escolar i exclusió residencial, entre altres.

Aquestes actuacions, expliquen des de l’organització, han sigut possibles gràcies a les aportacions dels socis de Creu Roja a Xàtiva, prop de 300 en la localitat.

El lliurament d’aliments especial que ahir va organitzar la Institució ve a complementar les del Programa 2016 d’Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides cofinançat pel Fons d’Ajuda Europea per a les Persones més Desfavorides (FEAD) i el Govern d’Espanya.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − trece =