Correus estrena dues furgonetes elèctriques a la comarca de La Costera

· Els nous vehicles ecològics s’han incorporat a les unitats de repartiment de Canals i Xàtiva i atendran el repartiment dels enviaments més voluminosos en aquests municipis, contribuint a reduir les seues emissions

· Correus compta amb una de les majors flotes sostenibles del sector de la distribució a Espanya i el seu objectiu per a 2030 és aconseguir el 25% de vehicles elèctrics

Correus acaba d’incorporar a la seua flota de La Costera dues noves furgonetes elèctriques que ja han arribat a les unitats de repartiment de Canals i Xàtiva, situades als carrers Dionis D’Hungria 11 i Albereda Jaume I, 33, respectivament. Amb aquests vehicles Correus atendrà el repartiment de la paqueteria més voluminosa i en les zones més distants d’aquests municipis contribuint a reduir les seues emissions en tots dos entorns.

A nivell nacional Correus ha incorporat cent noves furgonetes gràcies a les quals comptarà amb més de 2.800 vehicles ecològics, entre ells 2.506 vehicles elèctrics i 310 furgonetes híbrides o ECO en tot el panorama nacional a la fi de 2023. Amb aquesta adquisició i l’ampliació del nombre de motos elèctriques per al repartiment d’última milla al llarg 2022, Correus es consolida com la companyia que disposa d’una de les majors flotes elèctriques i de “zero emissions” del sector de la distribució a Espanya, i avança en el seu objectiu d’aconseguir el 25% de vehicles elèctrics i aconseguir que la meitat de la seua flota estiga basada en tecnologies alternatives en 2030.

En concret, les noves furgonetes corresponen al model Kangoo Furgó E-Tech 100% elèctrics de Renault, que compta amb un volum de fins a 3,9 m³, 600 kg de càrrega útil, 1.500 kg de capacitat de remolcat i un sistema d’obertura lateral amb 1,45 m. El vehicle disposa de 300 km d’autonomia i la possibilitat de recuperar 170 quilòmetres en 30 minuts gràcies al seu bateria de 45 kWh i al carregador de 80 kW en corrent continu, la qual cosa suposa una mitjana 12.000 quilòmetres al mes. A més, la companyia disposa de 500 punts de recàrrega instal·lats en les seues instal·lacions de tota Espanya.

Una vegada més Correus s’alinea amb les polítiques mediambientals europees i, des d’un punt de vista operatiu, garanteix la prestació del servei en els nuclis urbans de tot el territori nacional, incloses aquelles localitats amb més de 50.000 habitants on s’han establit limitacions a l’accés dels vehicles de combustió més contaminants.

En aquest sentit, cal tindre en compte que cada vegada són més els ajuntaments que estan impulsant plans de qualitat d’aire i de reducció d’emissió de gasos contaminants i de petjada de carboni, amb la progressiva implantació de les Zones de Baixes Emissions (ZBE). Aquestes actuacions impliquen importants restriccions al trànsit de vehicles de combustió, especialment en el centre de les grans ciutats.

Amb la progressiva incorporació de vehicles de “emissions zero” i ECO a la seua flota, Correus està preparada per a continuar prestant el servei en tots els nuclis de població, respectant les restriccions establides, com a mostra del seu compromís amb la mobilitat sostenible.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − tres =