COR realitza l’arbre de Nadal més sostenible amb la col·laboració dels col·legis de Xàtiva

La iniciativa ‘Ciutat reciclada’ del COR, ha fet realitat l’arbre més sostenible de grans dimensions conegut fins al moment a Xàtiva. Amb una alçada de 7 metres, 3 metres de diàmetre de base i 6000 botelles de plàstic utilitzades per a la seua elaboració, compta amb la col·laboració dels col·legis de Xàtiva: Beato Jacinto Castañeda, Gozálbez Vera, Taquígraf Martí, Martínez Bellver, La Inmaculada i Attilio Bruschetti.
La inauguració de l’arbre que s’assentarà davant del Betlem monumental de Xàtiva (Albereda Jaume I) tindrà lloc aquest divendres a les 12.00h. del migdia.

cor-albre-sostenible-1-diaridigital.esEls arbres de ‘Ciutat reciclada’ també són presents a Gandia i Oliva, de fet, en aquest últim municipi es va inaugurar ahir dimarts al matí, juntament amb tots els alumnes participants i membres de la corporació municipal, als quals el Consorci també agraeix la seua implicació per portar endavant aquest projecte.

Des del COR, i, en paraules del seu president, Roger Cerdà, ‘volem agrair la feina dels 31 col·legis implicats dels tres municipis Xàtiva, Gandia i Oliva, el alumnat, protagonista indiscutible, ha fet una gran feina recollint botelles i participant en els tallers de confecció i muntatge, resultant d’aquest esforç aquests impressionants arbres’.

Tot el malbaratament generat per aquesta iniciativa (materials sobrants, etc.) ja ha estat dipositat en els diferents Ecoparcs de la xarxa consorciada del COR-V5.

cor-albre-sostenible-3-diaridigital.es

cor-albre-sostenible-4-diaridigital.es

Martinez-Bellver-cor-albre-sostenible-1-diaridigital.es

cor-albre-sostenible-5-diaridigital.es


En Castellà:

Xativa, se prepara para estrenar el arbol de Navidad más sostenible del COR y Ciutat Reciclada

La iniciativa ‘Ciutat Reciclada’ del COR, ha hecho realidad el árbol más sostenible de grandes dimensiones conocido hasta el momento en Xàtiva. Con una altura de 7 metros, 3 metros de diámetro de base y 6000 botellas de plástico utilizadas para su elaboración, cuenta con la colaboración de los colegios de Xàtiva: Beato Jacinto Castañeda, Gozálbez Vera, Taquígraf Martí, Martínez Bellver, La Inmaculada y Attilio Bruschetti.

La inauguración del árbol que se asentará frente al Belén monumental de Xàtiva (Albereda Jaume I) tendrá lugar este viernes a las 12.00h. del mediodía.

Los árboles de ‘Ciutat Reciclada’ también están presentes en Gandia y Oliva, de hecho, en este último municipio se inauguró ayer martes por la mañana, junto con todos los alumnos participantes y miembros de la Corporación Municipal, a los que el Consorci también agradece su implicación por llevar adelante este proyecto.

Desde el COR, y, en palabras de su Presidente, Roger Cerdà, ‘queremos agradecer el trabajo de los 31 colegios implicados de los tres municipios Xàtiva, Gandia y Oliva, cuyo alumnado, protagonista indiscutible, ha hecho un gran trabajo recogiendo botellas y participando en los talleres de confección y montaje, resultando de este esfuerzo estos impresionantes árboles’.

Todo el desperdicio generado por esta iniciativa (materiales sobrantes, etc.) ya ha sido depositado en los diferentes Ecoparques de la red consorciada del COR-V5.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + dieciocho =