El COR celebrarà a finals de mes unes Jornades de Formació enfocades al tractament dels biorresidus

La Casa de Cultura de Xàtiva albergarà durant l’últim cap de setmana d’aquest mes d’octubre les I Jornades de Formació del Consorci per a la Gestió de Residus V5 –COR, amb el focus temàtic posat en la gestió dels biorresidus.

Baix el títol “Cap a un model descentralitzat en la gestió de residus”, Xàtiva acollirà el divendres 27 i dissabte 28 d’octubre a experts en biorresidus i compostatge de tot l’àmbit autonòmic així com nacional.

El COR ha habilitat una pàgina web (http://jornadesdeformaciocor.org) on es pot consultar el currículum dels ponents que intervindran, la forma d’aplegar a Xàtiva, les motivacions d’aquestes jornades i el programa de les mateixes. A més, hi ha habilitat un formulari d’inscripció gratuïta per a totes les persones que estiguen interessades en assistir.

Al mateix s’haurà d’indicar a quina de les dues sessions es vol participar el dissabte 28 de matí, així com l’assistència a la visita que es realitzarà el dissabte de vesprada a la localitat de Carrícola, un dels municipis pioners a la Comunitat Valenciana en la instauració de mecanismes per al treball amb biorresidus.

Les Jornades comptaran amb intèrprets de llengua de signes i es podran seguir en directe per streaming i per les xarxes socials del Consorci.

No hay comentarios

Dejar respuesta