Continuen a l’agost les actuacions del III Cicle de Monòlegs d’Agullent

El III Cicle de Monòlegs d’Agullent continua al mes d’agost amb dues actuacions més a l’exterior dels establiments de restauració ubicats al nucli urbà de la localitat valldalbaidina. Aquest divendres 14 d’agost a les 23h a l’exterior del Bar de la Llar de les Persones Jubilades tindrà lloc l’espectacle “Amortajados”. Un conjunt de sis esquetxs d’humor i amor protagonitzats pels actors Mónica Zamora i Quique González.

La segona actuació programada a l’agost és la de la televisiva Pepa Cases. Actriu, ballarina, cantautora, escriptora, comunicadora inesgotable i co-presentadora junt a Xavi Castillo del programa Trau la Llengua, d’Àpunt, estarà a Agullent el dijous 20 d’agost a les 20h l’exterior del Bar la Plaça.

El III Cicle de Monòlegs, que s’havia d’haver celebrat en els mesos de març, abril i maig, està impulsat per l’ajuntament conjuntament amb establiments de restauració ubicats al nucli urbà d’Agullent. Per adaptar-se a la nova normalitat, les actuacions programades enlloc de realitzar-se a l’interior dels locals, tenen lloc enmig del carrer, a l’exterior de cada bar. Cada establiment és l’encarregat de muntar una terrassa de taules i cadires des d’on es pot seguir l’actuació en directe, mentre es fa una consumició.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 9 =