El Conservatori de Xàtiva rebrà 38.000€ per millorar les seues instal·lacions

El Conservatori Lluís Milan de Xàtiva rebrà una ajuda de 38.000€ gràcies al Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 de la Diputació de València.

Aquest programa, adreçat al finançament de millores als espais educatius municipals comptarà amb un pressupost global de 10,3 milions d’euros i tindrà un caràcter bianual i el repartiment s’ha realitzat segons criteris objectius.

Tot i que l’Ajuntament de Xàtiva ja ha realitzat algunes tasques de millora a l’edifici del conservatori: s’han insonoritzat les aules, s’han arreglat i pintat les parets, s’ha dissenyat el pla emergències i es continua treballant per millorar un edifici que havia estat descuidat durant molt de temps, la regidora de Conservatori i Sant Agustí, Empar Penadés, ha rebut amb bons ulls aquesta notícia i s’ha mostrat molt satisfeta ja que així podrà materialitzar el seu projecte d’adequar el conservatori de Xàtiva per fer d’ell un centre de referència arreu de la comarca.

Segons ha manifestat Penadés, “La nostra idea és tindre el projecte preparat per quan s’aproven els pressupostos de l’any que ve. En arribar-nos la subvenció podrem posar-nos a treballar de seguida.”

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + once =