Conselleria adjudica la reforma dels banys del col·legi José Mollà de Canals

Conselleria ha adjudicat aquesta reforma mitjançant un document que anuncia l’inici de les obres una vegada es completen els preceptius administratius. L’obra eixia a licitació amb un cost de 49.831 euros més IVA sent l’empresa adjudicatària, ATG de Canals.

Aquesta mateixa setmana, el regidor d’Educació, Ricardo Requena, junt a l’empresa adjudicatària i el departament d’Urbanisme, visitaran el centre per coordinar les intervencions, junt a la direcció del mateix, i evitar així perjudicar el desenvolupament de les classes.

Aquesta actuació es suma a altra escomesa fa poc més d’un mes com fou el condicionament d’un accés directe a l’IES Sivera Font per tal de facilitar l’entrada des del carrer als vehicles d’emergències.

La Conselleria d’Educació està així, complint amb la necessitat d’esmenar les carències i deficiències en huit centres educatius de la localitat, recopilades durant la ronda de reunions que l’edil de l’àrea va mantindre amb tots els directors en l’últim any, tal i com recorden fonts municipals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − ocho =