El Conseller Climent i la vicepresidenta de la Diputació visitaran Novetlè

Novetlè acollirà el dimecres 27 de desembre un acte amb el Conseller Rafa Climent i la Vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó

L’acte servirà per reclamar la millora del finançament valencià i presentar les ajudes que arribaran als polígons de la Costera el 2018.

L’acte, que tindrà lloc al restaurant ‘La Vila’ s’obrirà amb una presentació a càrrec de la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó dins la campanya “#TracteJust” que es du mesos desenvolupament  i que ha aconseguit posar al centre del debat polític i social la necessitat de millorar el finançament que es rebp de l’Estat central.

La següent intervenció, a càrrec del conseller d’economia sostenible Rafa Climent, versarà sobre les ajudes a polígons industrials que arribaran a la comarca el 2018. Aquestes ajudes consisteixen en un pla de recolzament a inversions de modernització millora dels polígons que compta amb un total de 52 milions d’euros a repartir. La Costera es troba entre les comarques beneficiàries per al proper any i aquestes ajudes podran ser aprofitades per rellançar el sector industrial a la nostra comarca que tan important va ser en el passat.

L’acte, que es culminarà amb un esmorzar de germanor, és de lliure assistència.

No hay comentarios

Dejar respuesta