El Consell de la Joventut de Xàtiva celebra el seu 30 aniversari amb la Fes-Jove

El proper dissabte 24 de setembre es realitzarà a l’Albereda Jaume I de Xàtiva la Fes-Jove 2016, organitzada pel Consell de la Joventut Local. Aquesta jornada, és l’activitat més important que organitza el CJX al llarg de l’any i consisteix en una fira d’associacions en la qual les entitats que formen el CJX mostren quina és la seua activitat al llarg de l’any i la funció que realitzen a la ciutat. A més de la fira d’entitats es podrà gaudir al llarg del dia d’una sèrie d’activitats gratuïtes al reial de la fira.

Aquest any la Fes-Jove, que no es realitzava des de 2009, comptarà amb un rocòdrom, un bou mecànic i un laberint d’orientació, activitat introductòria a l’esport d’orientació. A més hi haurà al llarg del dia diverses competicions, com és el cas del torneig de Tenis Taula i del videojoc League of Legends, un dels més jugats al món.

Des del Consell de la Joventut es vol destacar la celebració de la 1a Poke-Trobada a Xàtiva, en la qual durant tot el dia es podran capturar més Pokemon que mai a les pokeparades que envolten la Fes-Jove.

Aquest mateix dia s’elaborarà una paella gegant per a tot aquell que vulga arrimar-se a la Fes-Jove. Els tiquets tindran el preu de 6€ i podran comprar-se allí mateix.

A més d’aquestes activitats lúdiques hi hauran altres amb contingut polític i de debat. A les 12:00 hores es realitzarà la taula redona “Joves a les institucions” amb la presència dels diputats més joves de les Corts Valencianes com son José Muñoz (PSPV), Juan Carlos Caballero (PP), Marian Campello (Compromís) o Jesús Salmerón (C’s). En aquesta taula explicaran quina ha sigut la seua experiència com a càrrec públic i de quina manera els ha afectat ser joves.

Actes pel 30 aniversari

Aquest any es commemora el 30 aniversari del CJX i la Fes-Jove és el primer acte dels que es realitzaran. A la mateixa Fes-Jove hi haurà una taula redona amb antics membres del CJX que explicaran quina ha sigut la trajectòria del Consell en els últims 30 anys.

A més, a partir de Novembre es podrà visitar a la casa de la Joventut una exposició fotogràfica sobre els 30 anys del consell.

Per a remarcar la celebració del 30 aniversari s’ha realitzat un nou logotip per al CJX a través d’un concurs. El guanyador ha estat Ernesto Cuenca.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + tres =