El Concurs de pintura Juan Francés de la Fira d’Agost 2018 atorgarà 10.000 euros en premis

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat les bases per a la convocatòria del Premi Nacional de pintura Juan Francés per a la Fira d’Agost 2018 amb una dotació econòmica de 8.000 euros per a la millor obra i 2.000 euros per a un accèssit.

El concurs està obert a qualsevol temàtica tècnica i estil, i tant el tema com la tècnica pictòrica quedaran a criteri de l’artista.

Cada participant, que haurà de ser major de 18 anys i resident en l’Estat espanyol, podrà presentar un màxim de dues obres originals, que no hagen estat premiades en cap altre concurs, i amb unes dimensions mínimes de llenç de 81×60 cm i de 180×180 cm de màxim.
La data límit per a inscriure’s serà el 30 de juny de 2018 i els participants hauran de realitzar la inscripció online a través de MundoArti (www.mundoarti.com), enviant la fotografia de l’obra. El jurat comunicarà el 10 de juliol de 2018 les 25 obres seleccionades, que hauran de ser enviades abans del 20 de juliol a la Casa de la Cultura de Xàtiva.

El premi a l’obra guanyadora serà lliurat el dia 15 d’agost a les 12 hores en l’acte públic de inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de la premiada, que es podran visitar fins el 14 de setembre.

El jurat estarà conformat per personalitats de reconegut prestigi al món de les arts plàstiques.

Les bases completes es poden consultar al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta